Noticias

QUI SOM?

El 1993, la Cooperativa Taller Jeroni de Moragas va promoure la creació de la Fundació Privada Jeroni de Moragas, amb una finalitat molt clara: donar resposta a les preocupacions de futur que moltes famílies ens traslladaven, comunicant-nos el temor relacionat amb l’ esdevenir dels seus fills i filles quan ells ja no hi fossin. Recollint aquesta inquietud, i emfatitzant amb ella, vàrem decidir crear una fundació tutelar: La Fundació Privada Jeroni de Moragas, per les necessitats de les persones amb discapacitat intel•lectual i malaltia mental en l’àmbit de tutela i en tots aquells aspectes de la seva vida personal i social.

Complementant aquesta finalitat tutelar, la Fundació Privada Jeroni de Moragas es proposa també ser una plataforma de suport pel Taller Jeroni de Moragas, en els projectes d'emprenedoria i inserció sociolaboral de persones amb discapacitat intel·lectual i/o malaltia mental.

QUE FEM?

Atenem I tutelem a persones amb discapacitat intel•lectual i malaltia mental. Donem els suports i les ajudes necessàries a la persona que té dificultats per desenvolupar-se, amb l’objectiu de garantir els seus drets, el seu benestar físic, emocional i material, per tal de promoure la seva inclusió social.Com a responsable de vetllar pel benestar material i moral d’aquestes persones, la protecció que ofereix la Fundació s’estén a les esferes personal i patrimonial, i comporta la representació legal de cada usuari. Actualment tenim 9 persones tutelades, acollides en diferents programes gestionats pel Taller Jeroni de Moragas i la Cooperativa Estel, i un altre a la residencia Mas Sauró.

Treballem amb la Cooperativa Jeroni de Moragas SCCL, projectes de formació i Mesures Alternatives a la creació de l'ocupació, oferint a les empreses, el marc adequat pel acompliment de la LISMI.


COM ES POT COL·LABORAR AMB LA FUNDACIÓ JERONI DE MORAGAS

Atès l’actual context de reducció d’ajuts públics, la Fundació es planteja promoure accions de micromecenatge,, amb la col•laboració desinteressada de persones, el teixit empresarial i entitats per tal de continuar amb la seva missió oferint un servei de qualitat i personalitzat a les persones amb discapacitat.

Si ets empresa o entitat jurídica i vols donar suport a Mesures Alternatives a la creació d’ocupació, pots contactar amb el Taller Jeroni de Moragas, escrivint a: Esta dirección electrónica esta protegida contra spambots. Es necesario activar Javascript para visualizarla ; o trucant al telèfon 628559268. Rebràs informació dels projectes i accions en curs desenvolupades per atendre les necessitats d'inserció sociolaboral de persones amb discapacitat i/o malaltia mental que porta a terme la Cooperativa Taller Jeroni de Moragas SCCL

Si vols col•laborar per recolzar la tasca tutelar de la fundació, pots contactar amb nosaltres escrivint a Esta dirección electrónica esta protegida contra spambots. Es necesario activar Javascript para visualizarla ; o trucant al telèfon: 629 76 84 60. La teva participació pot ser de diverses formes:

  • VOLUNTARIAT Dedicar part del vostre temps a acompanyar a persones tutelades en activitats de lleure, vetlles hospitalàries o convalescències, estades en família en dies assenyalats o vacances, etc...
  • COL•LABORACIÓ ECONÒMICA Aportacions econòmiques periòdiques o puntuals directament al pressupost d’alguna de les persones tutelades que tingui especials dificultats econòmiques .
  • DONACIONS o LLEGATS Donacions o llegats testamentaris en benefici de la Fundació per a que puguin ser destinades a aquells projectes o finalitats fundacionals que el donant o el Patronat de l’entitat estableixin.
Adjuntos:
ArchivoDescripciónTamaño
Descargar este adjunto (INFORME AUDITORIA FUNDACIO.pdf)INFORME AUDITORIA FUNDACIO.pdf 5166 Kb
Descargar este adjunto (MEMÒRIA D'ACTIVITATS FUNDACIO.pdf)MEMÒRIA D'ACTIVITATS FUNDACIO.pdf 1028 Kb
 
© jmoragas 2012 | Avinguda de Villadelprat, 79, Sant Cugat del Vallès 08197 Barcelona España Tel.: 93 674 50 48 Fax: 93 675 30 48 web@jmoragas.org