QUI SOM 


Som una entitat que treballa la inserció social de les persones en risc d’exclusió, perquè creu en el valor de les persones.


Des de la seva constitució, la Cooperativa Jeroni de Moragas, ha anat construint una organització de professionals amb vocació i convenciment de que la inserció social de les persones amb Trastorn del Desenvolupament Intel•lectual i Malaltia Mental, no és nomes abastable sinó imprescindible per aconseguir una societat equilibrada, tolerant i sòlida. Avui, la Cooperativa gaudeix de la experiència i professionalitat de tècnics en gestió de projectes, psicòlegs, educadors, treballadors socials, integradors socio-laborals, tècnics en teràpia ocupacional i personal especialitzat en atenció directa a aquest col•lectiu.


Som un equip que treballa dia a dia per aconseguir cohesió interna, alineament de valors i desplegament d’accions orientades a aconseguir l’objectiu d’integració social de les persones amb TDI i/o MM.


Gaudim de la confiança de les institucions publiques i del recolzament econòmic del Departament de Benestar i família i el departament de Treball i economia cooperativa de la Generalitat de Catalunya, el Ajuntament de Sant Cugat, la Diputació de Barcelona. Rebem subvencions i donatius a projectes d’inserció laboral d’empreses privades i entitats publiques, i tenim una cartera important de clients que confien en la nostra feina com a proveïdors de serveis.


Col•laborem amb iniciatives del Municipi, taules sectorials, xarxes i associacions del tercer sector. Participem activament en accions d’emprenedoria i debat sobre el present i futur de les persones amb Trastorn del Desenvolupament Intel•lectual i/o Malaltia Mental, perquè SOM UNA ENTITAT COMPROMESA AMB ELS NOSTRES VALORS. 
© jmoragas 2012 | Avinguda de Villadelprat, 79, Sant Cugat del Vallès 08197 Barcelona España Tel.: 93 674 50 48 Fax: 93 675 30 48 web@jmoragas.org