Centre Ocupacional

Un centre a mida de les persones i amb vida inclusiva!

foto-1-2

Servei Teràpia Ocupacional

_____

Som un servei d’atenció diürn que permet assolir, a través d'un programa individual d'atenció, la màxima integració social.

foto-3

Model Tècnic

_____

El Centre Ocupacional permet atendre la diversitat funcional de les persones individualitzant al màxim els seus suports.

foto-5

Col·labora

_____

Consulta l'oferta disponible de voluntariat i participa d'una manera més directa a les activitats i projectes del Centre Ocupacional.

foto-23

Servei Orientació Inserció Laboral

_____

Afovorim la inclusió sociolaboral mitjançant activitats prelaborals que s'adequen a les potencialitats de cadascuna de les persones.

tjapps-logo

Activitats i Projectes

_____

Digitals i tecnològics, pre-laborals, socials, publicacions, laboral artesanal, esportius i pedagògics.

Contacta'ns:

Albert Rubí, Direcció Tècnica
936 745 048 extensió 208
direccio-co@jmoragas.org

QUI SOM?

El Centre Ocupacional del Taller Jeroni de Moragas és un equipament professional, d'acolliment diürn, destinat a l'atenció de persones adultes, majors de 18 anys, que requereixen desenvolupar o enfortir hàbits, habilitats i capacitats intel·lectuals, mentals i del desenvolupament, que els permetran assolir la màxima inclusió sociolaboral, a través de projectes i activitats d’ocupació real, útil i activa.

Acompanyem LA PERSONA a descobrir, reconèixer i gestionar els seus gustos, les seves capacitats, habilitats, necessitats, desitjos, limitacions i dificultats, amb l’afany de desenvolupar –plegats– la consecució d’objectius vitals, reals i realistes.

 

COM ACCEDIR?

Per accedir al Centre Ocupacional, cal en primera instància, adreçar-se tant al Servei de valoració i orientació a persones amb discapacitat (CAD) que correspongui per zona, com a l'Equip d'orientació i valoració (EVO), qui s'encarrega de determinar l’orientació laboral més adient per a cada persona. Un cop gestionada aquesta documentació, s’ha de contactar amb els responsables del centre.

El Centre Ocupacional del Taller Jeroni de Moragas està adscrit a la cartera de serveis del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Entitat proveïdora del Sistema Català de Serveis Socials