Moragas TV

Moragas TV és un programa de televisió inclusiu que neix confinat amb la intenció de donar veu a les persones amb Trastorn del Desenvolupament Intel·lectual que atenem a les llars del Taller Jeroni de Moragas.

Volem que sigui un mitjà per explicar les activitats que fem, els reptes que anem proposant, i com ens sentim en la situació que estem vivint, i per millorar la comunicació i la interacció amb els companys que estan a casa o a altres llars residencies.

Seran vídeos curts d’entre un i dos minuts, de formats variats. No ens plantegem periodicitat, anirem penjat continguts a mida que vagin sorgint coses interessants a compartir.

Cugat Media ja ha fet ressó del naixement de Moragas TV!

https://www.cugat.cat/diari/oci/148617/televisio-inclusiva-i-confinada

 

Capítol 1

En el primer episodi expliquem la primera activitat en format repte: el Repte Coreografia. Vam demanar a companys, treballadors i famílies que es gravessin ballant la cançó de I Will Survive de Gloria Gaynor. Si voleu veure la coreografia sencera, mireu aquest vídeo 

 

Capítol 2

En el segon episodi expliquem una manera divertida de rentar-se les mans: el Repte Bombolles. Va començar com un repte a Instagram, podeu veure els vídeos i stories aquí.

Es tracta de fer bombolles de sabó amb els dits, us veieu capaços?

 

 

Capítol 3

El tercer episodi l’hem dedicat a parlar de con ens afecta el Coronavirus i quines coses hem deixat de fer. Hem afegit un títol amb el numero d’episodi i subtítols, us agrada?

 

Capítol 4

En el quart episodi li preguntem a la Miriam Navarro quines tasques està fent ara al Centre Especial de Treball (CET) i li demanem a la Núria Tresserres, nova directora del CET, que es presenti. Esperem que us agradi.